top of page
Neem contact op met Talud9

Algemene voorwaarden

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te ’s-Gravenhage en kunt u inlezen via deze link.

De UVH zijn van toepassing op Talud9, met enkele kleine aanpassingen met betrekking tot de annuleringsvoorwaarden met betrekking tot de reserveringen voor de wijnproeverij op de wijnsloep, high wine op de wijnsloep en het borrelpakket to go. Deze aanpassingen gaan boven de UVH.

Annuleringsvoorwaarden wijnproeverij en high wine op de wijnsloep

 

Bij een annulering meer dan 7 dagen voor reservering is geen annuleringsvergoeding verschuldigd.

Bij een annulering tot 3 dagen vóór reservering is een annuleringsvergoeding van 75% van de overeengekomen prijs verschuldigd.

Bij annulering tot minder dan 3 dagen vóór reservering is een annuleringsvergoeding van 100% van de overeengekomen prijs verschuldigd.

Annuleringsvoorwaarden Borrelpakket to go

Bij een annulering meer dan 24 uur voor reservering is geen annuleringsvergoeding verschuldigd.

Bij een annulering tot  12 uur vóór reservering is een annuleringsvergoeding van 75% van de overeengekomen prijs (excl. borg) verschuldigd.

Bij annulering tot minder dan 12 uur vóór reservering is een annuleringsvergoeding van 100% van de overeengekomen prijs (excl. borg) verschuldigd.

bottom of page